Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy 

Ruotsinsalmenkuja 4 D

00950 HELSINKI 

Puh. 0400 459 249

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI

Y-tunnus: 2175146-0
Puh: 0400-459249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindster Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tavarataksi pääkaupunkiseudulla

Tarvitsetko apua yksittäiseen kuljetuskeikkaan pääkaupunkiseudulla? Jätä kuljetus meidän huoleksemme! Lindster Oy:n tavarataksi palvelee nopeissa ja paikallisissa kuljetustarpeissa. Huolehdimme siitä, että kirjeet, asiakirjat, paketit ja muut lähetykset toimitetaan luotettavasti ja ajallaan oikeaan paikkaan. Toiminta-alueeseemme kuuluu lähes koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Valttimme on nopea, joustava ja henkilökohtainen palvelu, joka on räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lindster Oy on vuonna 2008 perustettu itsenäinen kuljetusliike ja perheyritys. Olemme riippumattomia tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä, mikä takaa mutkattoman palvelun ja ajan hermoilla olemisen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Toimimme yhteistyössä muiden alan ammattilaisten kanssa, mikä mahdollistaa suuret ja vaativatkin kuljetustyöt.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yrityksistä, mutta palvelemme myös yksityishenkilöitä sopimuksen mukaan. Olemme hoitaneet muun muassa yksityishenkilöiden muuttoja sekä kuljettaneet yksittäisiä kalusteita pesukoneista sohviin osoitteesta toiseen.

Olipa kyseessä uuden tai vanhan sohvakaluston, pesukoneen, television tai muun tuotteen kuljetus, tavarataksi hoitaa kuljetuksen sinne, minne haluat. Kun kuljetettava tavara ei mahdu autoosi tai kuljettaminen ei muusta syystä onnistu, anna kuljetusalan ammattilaisen auttaa. Lindster Oy tekee kuljettamisesta helppoa ja nopeaa sekä auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuljetusmuodon.

Kappaletavarakuljetukset Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lindster Oy kuljettaa erilaiset kappaletavarat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tavarataksi Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lindster Oy:n tavarataksi palvelee nopeissa ja paikallisissa kuljetustarpeissa.

Kappaletavarakuljetus yrityksille ja yksityisille

Palveluihimme kuuluu myös kappaletavarakuljetus pääkaupunkiseudun alueella. Kuljetamme erilaiset kappaletavarat asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja palvelemme tavarakuljetuksissa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Käytössämme on kappaletavarakuljetuksiin sopiva kalusto, jonka avulla erikokoiset tuotteet kulkevat vaivattomasti paikasta toiseen. Tilavissa ajoneuvoissamme kulkevat kätevästi niin yritysten lähetykset kuin myymälöiden erilaiset tuote-erätkin. Laadukas kalusto yhdistettynä kuljettajien vankkaan ammattiaitoon takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kappaletavarakuljetus voi olla joko säännöllisesti toistuvaa liikennettä tai yksittäisiä ajoja. Olipa kyseessä millainen kuljetustarve tahansa, me pidämme kiinni sovitusta. Huomioimme kuljetuksissamme aina asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua. Meiltä saat kuljetuspalvelua juuri silloin, kun tarvitset. 

Kysy lisää!