Tarjoamme räätälöidyt kuljetuspalvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Soita 0400 459 249.

Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI
Puh. 0400 459 249

Tavarataksi pääkaupunkiseudulla

Tarvitsetko apua yksittäiseen kuljetuskeikkaan pääkaupunkiseudulla? Jätä kuljetus meidän huoleksemme! Lindster Oy:n tavarataksi palvelee nopeissa ja paikallisissa kuljetustarpeissa. Huolehdimme siitä, että kirjeet, asiakirjat, paketit ja muut lähetykset toimitetaan luotettavasti ja ajallaan oikeaan paikkaan. Toiminta-alueeseemme kuuluu lähes koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

Valttimme on nopea, joustava ja henkilökohtainen palvelu, joka on räätälöitävissä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lindster Oy on vuonna 2008 perustettu itsenäinen kuljetusliike ja perheyritys. Olemme riippumattomia tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä, mikä takaa mutkattoman palvelun ja ajan hermoilla olemisen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Toimimme yhteistyössä muiden alan ammattilaisten kanssa, mikä mahdollistaa suuret ja vaativatkin kuljetustyöt.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yrityksistä, mutta palvelemme myös yksityishenkilöitä sopimuksen mukaan. Olemme hoitaneet muun muassa yksityishenkilöiden muuttoja sekä kuljettaneet yksittäisiä kalusteita pesukoneista sohviin osoitteesta toiseen.

Olipa kyseessä uuden tai vanhan sohvakaluston, pesukoneen, television tai muun tuotteen kuljetus, tavarataksi hoitaa kuljetuksen sinne, minne haluat. Kun kuljetettava tavara ei mahdu autoosi tai kuljettaminen ei muusta syystä onnistu, anna kuljetusalan ammattilaisen auttaa. Lindster Oy tekee kuljettamisesta helppoa ja nopeaa sekä auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan kuljetusmuodon.

Kappaletavarakuljetukset Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lindster Oy kuljettaa erilaiset kappaletavarat asiakkaiden tarpeiden mukaan.Tavarataksi Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lindster Oy:n tavarataksi palvelee nopeissa ja paikallisissa kuljetustarpeissa.

Kappaletavarakuljetus yrityksille ja yksityisille

Palveluihimme kuuluu myös kappaletavarakuljetus pääkaupunkiseudun alueella. Kuljetamme erilaiset kappaletavarat asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja palvelemme tavarakuljetuksissa sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Käytössämme on kappaletavarakuljetuksiin sopiva kalusto, jonka avulla erikokoiset tuotteet kulkevat vaivattomasti paikasta toiseen. Tilavissa ajoneuvoissamme kulkevat kätevästi niin yritysten lähetykset kuin myymälöiden erilaiset tuote-erätkin. Laadukas kalusto yhdistettynä kuljettajien vankkaan ammattiaitoon takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kappaletavarakuljetus voi olla joko säännöllisesti toistuvaa liikennettä tai yksittäisiä ajoja. Olipa kyseessä millainen kuljetustarve tahansa, me pidämme kiinni sovitusta. Huomioimme kuljetuksissamme aina asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua. Meiltä saat kuljetuspalvelua juuri silloin, kun tarvitset. 

Kysy lisää!