SOPIMUS- JA TUNTIAJOT HELSINGIN ALUEELLA

Pyydä tarjous

Tarvitsetko kuljetusliikettä, joka hoitaisi yrityksesi sopimus- ja tuntiajot sovitusti? Lindster Oy:ltä saat toimivan ratkaisun kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Toimimme lähes koko pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Teemme kuljetuksia pääasiassa yrityksille, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita sopimuksen mukaan.

 

Pienenä perheyrityksenä pystymme tarjoamaan nopeaa ja henkilökohtaista palvelua, joka joustaa ja mukautuu tarpeisiisi. Olemme itsenäisesti toimiva kuljetusliike, joka on riippumaton tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä. Siksi tieto kulkee meillä nopeasti ja kykenemme reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Sopimus- ja tuntiajot ovat enimmäkseen kappaletavaran, kodinkoneiden ja elintarvikkeiden kuljetuksia. Hoidamme niin yksittäiset kuin säännöllisesti toistuvat kuljetuksetkin sovittujen aikataulujen ja muiden vaatimusten mukaisesti. Huolehdimme siitä, että tuotteet kulkevat paikasta toiseen sujuvasti ja saapuvat perille moitteettomassa kunnossa. Täytämme vaativatkin kuljetustarpeet vuosien kokemuksella. Kun kuljetuksista vastaa tuttu ja luotettava kumppani, on tavaravirran hallitseminen helpompaa.

ELINTARVIKEKULJETUKSET

Teemme elintarvikekuljetukset viranomaisten hyväksymällä kalustolla. Meillä on kunnallisen elintarviketarkastajan myöntämä lupa elintarvikkeiden kuljetukseen. Kuljetamme elintarvikkeet päivittäistavarakauppoihin. Kuljettamiamme tuotteita ovat esimerkiksi tuoretuotteet, elintarvikkeet sekä leipomotuotteet.

LABORATORIOKULJETUKSET

Teemme laboratoriokuljetukset tarkasti ja huolellisesti paikasta toiseen. Käytössämme on lainmukainen kalusto laboratoriokuljetusten suorittamista varten. Kuljetamme niin yksittäiset tuote-erät kuin säännöllisesti toistuvat sopimuskuljetuksetkin sovittujen aikataulujen ja reittien puitteissa.  

SAIRAALAKULJETUKSET

Myös sairaalakuljetukset kuuluvat toimenkuvaamme. Kuljetamme kaikenlaisia tuote-eriä laidasta laitaan ripeästi ja luotettavasti. Ajamme pääkaupunkiseudulla aikataulutettujen reittien mukaan.

 

Lue lisää kuljetuspalveluistamme tai ota yhteyttä!

Tutustu myös lähettipalveluihin.