NOPEA JA LUOTETTAVA KULJETUSPALVELU

Pyydä tarjous

Hyvä kuljetuspalvelu on nopea, luotettava ja tehokas. Lindster Oy on kotimainen kuljetusliike ja perheyritys, jonka palveluissa yhdistyvät nämä kaikki ominaisuudet. Teemme kuljetuksia koko lähes pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, mutta palvelemme tarvittaessa myös yksityisasiakkaita.

 

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat lähetti- ja kuriirikuljetukset, kappaletavarakuljetukset, sopimusajot, tuntiajot sekä keikka-ajot. Olemme erikoistuneet lähetti- ja kuriiripalveluihin sekä kappaletavarakuljetuksiin, jotka hoidamme aikataulutetusti sopimuksen mukaan. Käytössämme on lainmukainen kalusto tarkkuutta vaativia laboratorio- ja apteekkikuljetuksia varten.

Valitsemme sopivimman kuljetusratkaisun tavaran lajin ja määrän mukaan. Näin varmistamme, että lähetys kulkee paikasta toiseen nopeimmalla mahdollisella kuljetusmuodolla ja sopivimmalla kuljetuskalustolla.

 

Toimimme yhteistyössä alan muiden ammattilaisten kanssa. Kattavan yhteistyökumppanien verkoston ansiosta hoidamme sujuvasti suuret ja vaativatkin kuljetustyöt. Olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi vuodesta 2008 saakka. Koska olemme riippumattomia tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä, meillä kuljetuspalvelu on helposti räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Meidät tunnetaankin nopeasta, luotettavasta ja henkilökohtaisesta palvelustamme.

TEHOKAS JAKELUKULJETUS

Jakelukuljetus takaa tuotteiden ja tavaroiden tehokkaan päivittäisen jakelun. Kireät aikataulut, ahtaat tilat ja kaupunkiliikenteen ruuhkat aiheuttavat haasteita jakelun onnistumiselle. Pitkän kokemuksemme, nykyaikaisen kalustomme ja ammattitaitoisten kuljettajiemme ansiosta ratkaisemme nämä haasteet siten, että tavara saapuu perille moitteettomassa kunnossa sovittuna ajankohtana. Olipa kyseessä satoja grammoja painava kirjekuori tai kymmeniä kiloja painava paketti, me hoidamme kuljetuksen vaivattomasti.

 

Kalustoomme kuuluvat ketterät jakeluautot, jotka kulkevat ripeästi ja tehokkaasti paikasta toiseen. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan kuljetusta koskeviin muutoksiin nopeallakin aikataululla. Meiltä saat aina yksilöllistä ja tarpeitasi vastaavaa kuljetuspalvelua, jonka laadusta emme tingi missään tilanteessa. Kun kyseessä on jakelukuljetus, kannattaa yhteistyökumppaniksi valita Lindster Oy, joka on kokenut ja luotettava kuljetusliike.