Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy

Ruotsinsalmenkuja 4 D

00950 HELSINKI

Puh. 0400 459 249

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI

Y-tunnus: 2175146-0
Puh: 0400-459249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindster Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Nopea ja luotettava kuljetuspalvelu

Hyvä kuljetuspalvelu on nopea, luotettava ja tehokas. Lindster Oy on kotimainen kuljetusliike ja perheyritys, jonka palveluissa nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät. Teemme kuljetuksia koko lähes pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yritykset, mutta tarvittaessa palvelemme myös yksityisasiakkaita.

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat lähetti- ja kuriirikuljetukset, kappaletavarakuljetukset, sopimusajot, tuntiajot, keikka-ajot sekä muuttokuljetukset. Olemme erikoistuneet lähetti- ja kuriiripalveluihin sekä kappaletavarakuljetuksiin, mitkä hoidamme aikataulutetusti sopimuksen mukaan. Kauttamme saat myös lehtitelineiden ja -ständien jakelut. Käytössämme on lainmukainen kalusto tarkkuutta vaativia laboratorio- ja apteekkikuljetuksia varten.

Valitsemme sopivimman kuljetusratkaisun tavaran lajin ja määrän mukaan. Näin varmistamme, että lähetys kulkee paikasta toiseen nopeimmalla mahdollisella kuljetusmuodolla ja sopivimmalla kuljetuskalustolla.

Toimimme yhteistyössä alan muiden ammattilaisten kanssa, ja kattavan yhteistyökumppanien verkoston ansiosta hoidamme sujuvasti suuret ja vaativatkin kuljetustyöt. Olemme palvelleet asiakkaitamme menestyksekkäästi vuodesta 2008 saakka. Koska olemme riippumattomia tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä, meillä kuljetuspalvelu on helposti räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Meidät tunnetaankin nopeasta, luotettavasta ja henkilökohtaisesta palvelustamme.

Tehokas jakelukuljetus

Jakelukuljetus takaa tuotteiden ja tavaroiden tehokkaan päivittäisen jakelun. Kireät aikataulut, ahtaat tilat ja kaupunkiliikenteen ruuhkat aiheuttavat haasteita jakelun onnistumiselle. Pitkän kokemuksemme, nykyaikaisen kalustomme ja ammattitaitoisten kuljettajiemme ansiosta ratkaisemme nämä haasteet siten, että tavara saapuu perille moitteettomassa kunnossa sovittuna ajankohtana. Olipa kyseessä satoja grammoja painava kirjekuori tai kymmeniä kiloja painava paketti, me hoidamme kuljetuksen vaivattomasti.

Kalustoomme kuuluvat ketterät jakeluautot, jotka kulkevat ripeästi ja tehokkaasti paikasta toiseen. Pienenä yrityksenä pystymme reagoimaan kuljetusta koskeviin muutoksiin nopeallakin aikataululla. Meiltä saat aina yksilöllistä ja tarpeitasi vastaavaa kuljetuspalvelua, jonka laadusta emme tingi missään tilanteessa. Kun kyseessä on jakelukuljetus, kannattaa yhteistyökumppaniksi valita Lindster Oy, joka on kokenut ja luotettava kuljetusliike.

Ota yhteyttä!