Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy

Ruotsinsalmenkuja 4 D 

00950 HELSINKI 

Puh. 0400 459 249

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI

Y-tunnus: 2175146-0
Puh: 0400-459249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindster Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lähettipalvelu Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Onko sinulla lähetys, joka pitäisi toimittaa nopeasti perille? Lindster Oy:n kuriiri- ja lähettipalvelu on paitsi tehokas myös luotettava. Toimitamme lähetyksiä paikasta toiseen lähes koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimialueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen, missä palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Lähetti on nopein vaihtoehto, kun aikasi on rajallinen.

Hoidamme ammattitaidolla niin yksittäiset toimitukset kuin säännöllisesti toistuvat toimeksiannot. Vuosien varrella olemme kuljettaneet kaikenlaista tavaraa laidasta laitaan. Monipuolisen kalustomme ansiosta voimme kuljettaa ongelmitta sekä kirjekuoret että kuormalavat – meiltä löytyy toimiva ratkaisu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Lähettimme ovat kokeneita kuljetusalan ammattilaisia, joilla on vuosien alan kokemus ja halu palvella asiakasta mahdollisimman hyvin.

Lindster Oy on vuonna 2008 perustettu itsenäinen kuljetusliike ja perheyritys, joka on riippumaton tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä. Tämän ansiosta voimme tarjota luotettavaa, nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Mutkaton lähettipalvelu takaa sen, että tieto kulkee nopeasti ja voimme reagoida nopeastikin muuttuviin kuljetustarpeisiin. Meillä on monipuolinen yhteistyökumppaneiden verkosto muiden alan ammattilaisten kanssa, minkä ansiosta voimme hoitaa vaivattomasti suuret ja vaativatkin kuljetukset

Lähettipalvelu Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lindster Oy tarjoaa tehokkaan ja luotettavan lähettipalvelun. Lähettikuljetukset Helsinki, Espoo ja Vantaa. Kaiken kokoiset paketit ja tavarat haluttuun paikkaan toimittaa Lindster Oy.

Lähettikuljetukset - nopeasti aamusta iltaan

Hoidamme kaikenlaiset lähettikuljetukset ripeästi ja luotettavasti pääkaupunkiseudun alueella. Kuljetamme kaikenkokoiset paketit ja tavarat sinne, minne haluat. Ammattilaisen käsissä lähetys löytää varmasti oikeaan paikkaan ja on ajoissa perillä. Valitsemme aina nopeimman mahdollisen kuljetusmuodon ja sopivimman kuljetuskaluston kuhunkin tarpeeseen. 

Meiltä lähettikuljetukset lähtevät päivittäin nopeasti liikenteeseen. Lähettiemme ripeys perustuu vankkaan ammattitaitoon ja toimintavarmaan kalustoon, joka kulkee asiakkaidemme tarpeiden mukaan aamuvarhaisesta iltamyöhään. Joskus voi käydä niin, että lähetyksestä unohtuu jotain tai tavara ei ehdi kuljetukseen mukaan. Tällöin pelkkä soitto riittää, niin me korjaamme tilanteen kuntoon saman tien. Lindster Oy on luotettava kuljetusliike, joka ei jätä pulaan missään tilanteessa. 

Kysy lisää lähettipalveluista! Tutustu myös telinejakeluihin ja kotipalveluihin.