LÄHETTIPALVELU HELSINGISSÄ, ESPOOSSA JA VANTAALLA

Pyydä tarjous

Onko sinulla lähetys, joka pitäisi toimittaa nopeasti perille? Lindster Oy:n kuriiri- ja lähettipalvelu on paitsi tehokas myös luotettava. Toimitamme lähetyksiä paikasta toiseen lähes koko pääkaupunkiseudun alueella. Toimialueeseemme kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen, missä palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin. Lähetti on nopein vaihtoehto, kun aikasi on rajallinen.

 

Hoidamme ammattitaidolla sekä yksittäiset toimitukset että säännöllisesti toistuvat toimeksiannot. Monipuolisen kalustomme ansiosta voimme kuljettaa ongelmitta sekä kirjekuoret että kuormalavat – meiltä löytyy toimiva ratkaisu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Lähettimme ovat kokeneita kuljetusalan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus ja halu palvella asiakasta mahdollisimman hyvin.

Lindster Oy on vuonna 2008 perustettu itsenäinen kuljetusliike ja perheyritys, joka on riippumaton tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä. Tämän ansiosta voimme tarjota luotettavaa, nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Mutkaton lähettipalvelu takaa sen, että tieto kulkee nopeasti ja voimme reagoida nopeastikin muuttuviin kuljetustarpeisiin. Meillä on monipuolinen yhteistyökumppaneiden verkosto muiden alan ammattilaisten kanssa, minkä ansiosta voimme hoitaa vaivattomasti suuret ja vaativatkin kuljetukset

LÄHETTIKULJETUKSET – NOPEASTI AAMUSTA ILTAAN

Hoidamme kaikenlaiset lähettikuljetukset ripeästi ja luotettavasti pääkaupunkiseudun alueella. Kuljetamme kaikenkokoiset paketit ja tavarat sinne, minne haluat. Ammattilaisen käsissä lähetys löytää varmasti oikeaan paikkaan ja on ajoissa perillä. Valitsemme aina nopeimman mahdollisen kuljetusmuodon ja sopivimman kuljetuskaluston kuhunkin tarpeeseen. 

Meiltä lähettikuljetukset lähtevät nopeasti liikenteeseen päivittäin. Lähettiemme ripeys perustuu vankkaan ammattitaitoon ja toimintavarmaan kalustoon, joka kulkee asiakkaidemme tarpeiden mukaan aamuvarhaisesta iltamyöhään. Joskus voi käydä niin, että lähetyksestä unohtuu jotain tai tavara ei ehdi kuljetukseen mukaan. Tällöin pelkkä soitto riittää, niin me korjaamme tilanteen kuntoon saman tien. Lindster Oy on luotettava kuljetusliike, joka ei jätä pulaan missään tilanteessa. 

 

Kysy lisää lähettipalveluista!

Tutustu myös sopimus- ja tuntiajoihin