Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy 

Ruotsinsalmenkuja 4 D

00950 HELSINKI

Puh. 0400 459 249

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI

Y-tunnus: 2175146-0
Puh: 0400-459249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindster Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Sopimus- ja tuntiajot Helsingin alueella

Tarvitsetko kuljetusliikettä, joka hoitaisi yrityksesi sopimus- ja tuntiajot sovitusti? Lindster Oy:ltä saat toimivan ratkaisun kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin. Toimimme lähes koko pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Teemme kuljetuksia pääasiassa yrityksille, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita sopimuksen mukaan.

Pienenä perheyrityksenä pystymme tarjoamaan nopeaa ja henkilökohtaista palvelua, joka joustaa ja mukautuu tarpeisiisi. Olemme itsenäisesti toimiva kuljetusliike, joka on riippumaton tilauskeskuksista ja monikansallisista yrityksistä. Siksi tieto kulkee meillä nopeasti ja kykenemme reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Sopimus- ja tuntiajot ovat enimmäkseen kappaletavaran, kodinkoneiden ja elintarvikkeiden kuljetuksia. Hoidamme niin yksittäiset kuljetukset kuin säännöllisesti toistuvat kuljetukset sovittujen aikataulujen ja muiden vaatimusten mukaisesti. Huolehdimme siitä, että tuotteet kulkevat paikasta toiseen sujuvasti ja saapuvat perille moitteettomassa kunnossa. Täytämme vaativatkin kuljetustarpeet vuosien kokemuksella. Kun kuljetuksista vastaa tuttu ja luotettava kumppani, on tavaravirran hallitseminen helpompaa.

Elintarvikekuljetukset

Teemme elintarvikekuljetukset viranomaisten hyväksymällä kalustolla. Meillä on kunnallisen elintarviketarkastajan myöntämä lupa elintarvikkeiden kuljetukseen. Kuljetamme elintarvikkeet päivittäistavarakauppoihin. Kuljettamiamme tuotteita ovat esimerkiksi tuoretuotteet, elintarvikkeet sekä leipomotuotteet.

Laboratoriokuljetukset

Teemme laboratoriokuljetukset tarkasti ja huolellisesti paikasta toiseen. Käytössämme on lainmukainen kalusto laboratoriokuljetusten tekoa varten. Kuljetamme niin yksittäiset tuote-erät kuin säännöllisesti toistuvat sopimuskuljetuksetkin sovittujen aikataulujen ja reittien puitteissa.  

Sairaalakuljetukset

Sairaalakuljetukset kuuluvat myös toimenkuvaamme. Kuljetamme kaikenlaisia tuote-eriä laidasta laitaan ripeästi ja luotettavasti. Ajamme pääkaupunkiseudulla aikataulutettujen reittien mukaan.

Lue lisää kuljetuspalveluistamme tai ota yhteyttä! Tutustu myös lähettipalveluihin.