Kuljetusliike Helsinki

Kuljetuspalvelut
Sopimusajot
Tuntiajot
Lähetti- ja kuriiripalvelut
Keikka-ajot
Muuttopalvelut

Ota yhteyttä!

Kysy - Me vastaamme!

Lindster Oy

Ruotsinsalmenkuja 4 D

00950 HELSINKI 

Puh. 0400 459 249

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindster Oy
Ruotsinsalmenkuja 4 D
00950 HELSINKI

Y-tunnus: 2175146-0
Puh: 0400-459249

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindster Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Myös ystävälliset kotipalvelut Helsingin alueella

Kaipaatko luotettavan ammattilaisen apua arjen askareiden hoitamisessa? Yritykseltämme saat myös laadukkaat kotipalvelut!

Apua arjen askareisiin

Tarjoamamme kotipalvelut räätälöidään aina asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Muun muassa kaupassa käynnit ja asioinnit kuuluvat palveluumme. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityis- että yritysasiakkaat.Tutustu myös lähettipalveluihin.

Pyydä tarjous!